Welcome to

Home / The Designer

The Designer

Mandy de Knegt – Student Vastgoed en makelaardij

Op dit moment ben ik student aan de Hogeschool Rotterdam waar ik de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij volg. Voor ik aan deze studie begon heb ik gestudeerd aan het HMC, waar ik mijn diploma voor interieuradviseur mocht ontvangen. Het is zeker een goede keuze geweest om vanuit deze opleiding de stap te maken naar vastgoed en een mooie opstap naar de toekomst. Om mij nog meer te verdiepen in het verlengde van interieur en architectuur, denk ik dat de richting vastgoed een verrijking is van de kennis die ik al heb opgedaan. Ik kijk met veel plezier terug naar mijn MBO studie en ga met veel energie deze studie aan!

                                                           

To get the latest update of me and my works

>> <<